Wie ben ik

Mijn naam is Willeke Jak, gediplomeerd pedicure sinds 1989. Na de geboorte van mijn kinderen was het werken in het UMC Utrecht als Medisch Secretaresse, niet meer te combineren met de verzorging van mijn kinderen en het pedicuren. Reden waarom ik destijds ervoor heb gekozen om het pedicuren te staken en nog alleen te blijven werken in het UMC Utrecht.

Opnieuw gestart met pedicuren

Voeten, en de problematiek aan voeten, is me altijd blijven intrigeren, reden waarom ik me volledig op het pedicuren en alle facetten eromheen ben gaan focussen. 

Up-to-date

D.m.v. cursussen, workshops, seminars, congressen, en door het lezen van vakliteratuur, blijf ik up-to-date voor wat betreft mijn vakgebied. 

Ook de combinatie van pedicurezorg en de cosmetische kant van het pedicure vak, bevalt mij prima. Soms wordt het psychologische aspect van het hebben van lelijke nagels of voeten, onderschat, en kunnen wij voor deze cliënten het verschil maken.

Nu Pedicure in Klazienaveen

Na jarenlang in Zeist en Soest te hebben gewerkt in mijn eigen pedicuresalon, heb ik ontzettend veel zin om u bij Pedicure Klazienaveen te mogen behandelen. Mijn behandelingen zijn eigentijds, professioneel en altijd in goed overleg met de klant.

Tijd voor een goede behandeling

Ik wil graag dat de klant tevreden de deur uit gaat. Reden waarom ik ook de tijd neem voor iedere pedicurebehandeling.

 

 

 

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Pedicuresalon adres:
Pedicure Klazienaveen
Vesperweg 18
7891 PH Klazienaveen
Tel: 06 57 20 90 99
E-mail: willeke@pedicureklazienaveen.com
WhatsApp: 06 57 20 90 99
Social media:
Locatie en route: